Posted in E-kirjat, Matkat

Etelä-Ranskan rannikon matkakohteet: matkaopas Rivieralle ja Nizzaan

Nizza ja Riviera matkaopas, näytesivut

Nizza Ranskan etelärannikkolla on tuttu kaupunkikohde monelle suomalaiselle, mutta kaupungin ulkopuolella muissa rantakaupungeissa vuorilla on varsinainen aarreaitta nähtävyyksiä. Grasse, Eze, Tourrette-Levens ovat muutamia esimerkkejä upeista kaupungeista ja kylistä vuorilla, kun taas Antibes, St Tropez ja Menton ovat erityisiä rantakaupunkeja.

Kuvallinen, olennaiseen keskittyvä ja helposti selailtava englanninkielinen opaskirja The Gems of Nice and the French Riviera näyttää kuvin ja kertoo Rivieran alueen parhaat kohteet.

Historialliset kaupungit ja kylät ovat suosittuja ja helppoja tutkimuskohteita kaikille. Esimerkiksi keskiaikainen kylä St Paul de Vence uskoo vakaasti olevansa kävijämäärältään suosituin kylä Ranskassa. Ehkä niin on, mutta matkaopas kertoo myös kohteista, jonne turistibussit eivät vielä käy. Alkuperäisiä kyliä saa rauhassa tutkia (ja harjoitella paikallisten kanssa ranskaa tai kansainvälistä elekieltä).

Välimeren rannikko ja Alppien vuoristo tarjoaa loputtomasti aktiviteettia ulkoilmassa viihtyville matkailijoille. Välimeren ilmaston ansiosta alue on ympärivuotinen matkakohde, talvella tosin ylhäällä vuorilla on lumipeite.

matkaopas Cote d'Azur Provence Alps

Nizzan ja Rivieran matkaopas on päivitetty toiseen versioon tai painokseen, kuten ennen asia ilmaistiin. Vaikka keskiaikaiset kylät ja hiekkarannat eivät mihinkään muutu, paljon kuitenkin muutamassa vuodessa tapahtuu, joka heijastuu myös matkaoppaaseen. Kirjan sisällön yksityiskohtia on tarkastettu, pari uutta kohdetta lisätty, internet-linkkejä päivitetty, kuvia ja karttoja lisätty.

Englanninkielinen matkaopas on saatavilla esimerkiksi seuraavissa kaupoissa:

matkaopaskirjan kansikuva

Amazon.com
Barnes and Noble
Google Play Books
Kobo

Kirjasta lisätietoa Klaava Travel Guide -sivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *